Karta pokazuje starą wersję po aktualizacji¶
Co widzisz¶
Zaktualizowałeś integrację, ale karta lub edytor wyglądają i zachowują się jak wcześniej.
Dlaczego tak się dzieje¶
Karta jest ładowana z wersją w adresie URL. Dopóki Home Assistant nie zostanie zrestartowany, nadal serwuje starą wersję, a przeglądarka lub aplikacja może trzymać stare pliki w pamięci podręcznej.
Co zrobić¶
- Zrestartuj Home Assistanta po aktualizacji.
- Odśwież stronę z pominięciem pamięci podręcznej (Ctrl+Shift+R).
- W aplikacji Home Assistanta wyczyść pamięć podręczną w ustawieniach aplikacji.