Zapis zgłasza, że plan w międzyczasie się zmienił (konflikt)¶
Co widzisz¶
Naciśnięcie Zapisz w edytorze kończy się błędem z informacją, że plan został w międzyczasie zmieniony.
Dlaczego tak się dzieje¶
Ktoś albo inna karta przeglądarki zapisał nowszą rewizję planu. Plan jest zapisywany w całości, więc zapis twojej starszej kopii nadpisałby tę nowszą rewizję. Edytor to odrzuca.
Co zrobić¶
- W edytorze wybierz Odrzuć zmiany, plan załaduje się ponownie w najnowszej rewizji.
- Powtórz swoją edycję i zapisz ponownie.
- Zamknij pozostałe karty z edytorem, aby nie nadpisywały się nawzajem.