Přeskočit obsah

Při ukládání se hlásí, že se půdorys mezitím změnil (konflikt)

Co vidíš

Uložení v editoru selže se zprávou, že se půdorys mezitím změnil.

Proč se to děje

Někdo, nebo jiná karta prohlížeče, uložil novější revizi půdorysu. Půdorys se ukládá celý, takže uložení tvé starší kopie by tu novější revizi přepsalo. Editor to nedovolí.

Co s tím

  1. V editoru zvol Zahodit změny, půdorys se znovu načte v nejnovější revizi.
  2. Svou úpravu zopakuj a znovu ulož.
  3. Zavři ostatní karty s editorem, ať se vzájemně nepřepisují.

Související